dijous, 22 de febrer del 2007

Fwd: un eixam d'homes mosca ha envaït la ciutat de Barcelona




un eixam d'homes mosca ha envaït la ciutat de Barcelona

Dimarts 13 va succeïr un fet extraordinari que ens va agafar a tots per sopresa durant la celebració d'una OUIJA POPULAR a la Capella del carrer hospital de Barcelona, durant l'emissió d'un programa de televisió NEOKINOK sobre la mort i la televisió.

la majoria de testimonis que van presenciar aquests fets, encara no han pogut assimilar totes les imatges. Però tenim el testimoni d'unes imatges que van ser televisades i retransmeses per tot internet provant la veracitat d'aquests fets. Aquestes imatges poden ser consultades a la web  http://www.horitzo.tv

Els fets van succeïr durant la sessió de Ouija, en un acte de concentració on s'invocava la materialització d'ents ingràvides.

Per sorpresa de tots, un d'aquests éssers va aparèixer violentament a la Capella anunciant grans canvis en el futur de la civilització terrícola. El seu nom era Olayen.

Us deixem amb el testimoni d'unes imatges que mostren tota la extrema violència d'aquest fet :


OS envío algunos fotogramas de la exitosa sesión de Espiritismo y Ouija Popular emitida en directo desde la Capella de la calle Hospital.   El vaso se movió y contestó algunas preguntas. Unos se lo creyeron, otros no... y otros movían el vaso (creo).  Con la aparición estelar de de un auténtico extraterrestre (catalán) que expuso libremente su punto de vista. (Bastante parecido, por cierto, al de Karl Heinz Stockhausen).  Aquí está todo grabado. Donde pone Streaming LIVE from Death Neokinok TV 13-02-2007 http://horitzo.tv/mediabase/  Besos y abrazos (según los casos),  Félix 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

newmicacu>